hot corporate

Osnovna delatnost firme je:

Izrada predmeta od plastike metodom rotacionog livenja plastike

  • Posedujemo preko 350 alata raznih namena i oblika proizvedenih u našim pogonima veličina od 1-6000 lit

Izrada alata i mašina

  •  Izrađujemo alate od inoxa, čelika i aluminijuma za naše potrebe ili izradu alata za kupca. U narednom periodu imamo u planu da modernizujemo alatnicu uvođenjem CNC tehnologije za izradu alata-kalupa, kao i proširenje kapaciteta i modernizovanje livnice obojenih metala. 
  •  U fazi smo izrade dve nove mašine za rotaciono livenje:

        - ROCK AND ROLL mašine 7000 x Ø2500mm

        - SHUTTLE mašine zapremine za proizvodnju predmeta do 20 000 lit.

 

Uslužno livenje

  • Vršimo uslužno livenje predmeta sa našim alatima ili sa alatima od mušterije-kupca

Mlevenje plastike

  • Posedujemo turbo mlinove i mlinove pulverizere sa rotirajućim diskovima koji melju plastiku u plastični prah za naše potrebe, a vršimo i uslužno mlevenje LLDPE-HDPE-LDPE-PP-PVC.

Naša firma

Firma METALAC ROTOPLASTIKA je osnovana 2018. godine, a koja je nastala nastavljanjem firme Metalac čiji je osnivač Jovan Novaković, koja je nastala davne 1987. godine. Firma Metalac se bavila izradom i inovacijama opreme i mašina za doradu semenskog kukuruza i montirala svoju opremu u skoro sve semenske centre u Srbiji i dosta semenskih centara u Rusiji, Ukrajini, Kazahstanu i Indiji.

1990. se pojavila potreba za predmetima od plastike izrađenih roto-livom, pa pošto je jedina fabrika u Srbiji u Alibunaru zatvorena,bili smo prinuđeni da sami počnemo razvijati tu tehnologiju. 2018. godine je odlučeno da se otvori posebna firma za roto-livenje plastike i da se pojača aktivnost u tom pravcu.

Posetite nas


View Larger Map